Snygga badrum i Järfälla!

Hej alla läsare. Dagens inlägg handlar om badrumsrenovering i Järfälla, på min restaurang. Hoppas att ni haft en bra vecka hittills? Vi närmar oss mitten på veckan, och det är både skönt och lite läskigt. Veckorna går så fort fram! Man undrar ju vart all tid tar vägen. Nåväl, vi laddar i alla fall upp inför en händelserik helg med förhoppningsvis många gäster! Jag älskar mitt jobb och min restaurang, det är verkligen en källa till så mycket glädje för mig. Att träffa gäster, att få se dem njuta av god mat och en mysig atmosfär, ja det är livet det! Jag tänkte ta tillfället i akt att berätta om den badrumsrenovering som utförts på restaurangen i några veckor. Ni har säkert märkt att det varit lite lägre aktivitet här från mig, och det beror på detta. Det har varit mycket att stå i helt enkelt. Vi har tänkt renovera både vårt personalbadrum och gästernas ett tag nu, och äntligen slog vi slag i saken. Företaget som anlitades var SM Bad och Bygg i Västerord AB. Det finns en hel del olika företag att välja mellan i Järfälla, men vårt val föll på detta företag. Det är vi mycket nöjda och glada över idag, kan jag meddela!

SM Bad och Bygg i Västerort AB har mycket erfarenhet inom badrumsrenoveringar, och det märker man verkligen. Material- och metodval satt som ett smäck och det var verkligen inga frågetecken alls under arbetets gång. Jag vill verkligen tipsa om detta företag för er som går i tankarna med att renovera ert badrum!