Tack Ärnebäcks Gård för era utsökta köttlådor

Riktigt varmt välkomna in till min blogg även idag ska ni vara och det är alltid kul att spana in alla de kommentarer som jag får av er läsare runt om i landet. Det ger mig styrka att skriva vidare för som ni alla vet så är jag ju en person som har väldans svårt för att låta bli att engagera mig och tycka till om än det ena och än det andra, som det här med det fantastiska stället Ärnebäcks Gård. Riktigt smarriga köttlådor i Norrköping eller i Örebro, det ni är inte fy skam och det är ju just detta man får om man besöker Ärnebäcks Gård som är ett fint litet familjedrivet företag! 

 

Nu råkar det ju vara på detta vis att först så tyckte jag att det kändes nästan som en liten hemlighet att just jag hittade till Ärnebäcks Gård. Köttlådorna, eller snarare dess innehåll med lammkött var så goda så det kändes nästan som om jag ville ha allt detta för mig själv. Men det vore ju otroligt dumt att inte låta er, mina finaste läsare få reda på att detta ställe finns. Ärnebäcks Gård är som sagt ett ställe med mycket prisvärda köttlådor som fylls med allehanda godsaker men med den gemensamma nämnaren är att det är lammkött som finns däri. Att veta att köttet är närproducerat, ekologiskt och av hög kvalitet det passar precis min filosofi. Dessutom är det ett trevligt utflyktsmål att åka dit. Som sagt, Ärnebäcks Gård vänder sig till oss i Norrköping eller i Örebro och har du inte redan varit där då har du missat någonting! Jag är också en riktigt stor djurvän och så fint som alla djuren på Ärnebäcks Gård har det, borde alla djur få ha det och det värmer i mitt hjärta. Tack för nu mina fina vänner, snart återkommer jag i bloggen igen!